OM OS

SCANDI REJSER er et dansk rejseselskab som arbejder målrettet på at sikre vores kunder de bedste tilbud samt yde den optimale kundeservice og brugervenlighed på vores hjemmeside. Scandi Rejser er medlem af Danmarks Rejsebureau Forening og er registreret i Rejsegarantifonden nr. 2234.


Vores mission er en bestemmelse i Scandi Rejsen-produkter og tjenester i overensstemmelse med kravene fra den enkelte kunde, ved at levere den bedste kvalitet og priser, og yde service af høj kvalitet, ved at køre en moderne og ansvarlig virksomhed og har individuel tilgang til kunder og forretningspartnere - som et resultat af konstante reserch af den danske og globale markeder, og tendenser i turisme- og rejsebranchen.Scandi Rejser tilbyder følgende ydelser:


OVERNATNING 

Bortset fra at være "specialiserede" i kør selv ferie (villaer, huse, lejligheder, værelser), vi leverer et bredt udvalg af alle former for overnatning (hoteller, feriesteder, lejre, agrotourisme, ROBINSON TURISME, aktiv ferie) - herunder forskellige kategorier, faciliteter og priser.

TRANSPORT 

På det højeste niveau og til rigtig gode priser, leverer vi forskellige transporttjenester: TRANSFER (transfer i bil, transfer med van, transfer med mini bus, transfer med bus), leje af alle typer køretøjer (RENT-A-CAR, RENT-A-VAN, RENT-A-BUS), leje af marine køretøjer (RENT-A-BÅD og CHARTER), og billetter (flybilletter og færgen billetter). Vi leverer forskellige individuelle og gruppe transfer af enhver art på Kroatiens område, med professionelle chauffører og moderne køretøjer. Vi tilbyder den største udbud af marine køretøjer til udlejning. Vi tilbyder også flybilletter til alle verdens destination med forskellige flyselskaber.

UDFLUGTER 

På af vores store udflugter tilbud kan du besøge de smukkeste kroatiske nationalparker, de fleste historiske dalmatinske byer og de mest attraktive steder i Dalmatien og Kroatien, herunder også oplevelsen af den autentiske atmosfære - alle ture er ledsaget af professionelle rejseguider. Ud over de regelmæssige udflugter, vi er også i stand til at arrangere udflugter på anmodning. Specielt til grupper arrangerer vi ture på anmodning, og for de enkelte gæster sightseeingture som også ledsages af en professionel rejseguide.

KØR SELV FERIE

Hvis du søger kør selv ferie til Kroatien er du kommer til det rigtige sted.  Danskerne elsker at rejse, de elsker kør selv ferie og danskerne elsker Kroatien!  Kør selv ferie til Kroatien er populært og et af mest besøgte områder er Istrien, som blot er en af Scandi Rejsers kroatiske destinationer. Klik og find en god og billig kør selv ferie i dag. Hos Scandi Rejser finder du billige aktiv ferier i Kroatien. Få informationer om aktiv ferie, kør selv ferie, påskeferie, efterårsferie, sommerferie og find de billigste rejser på vores hjemmeside.

AKTIV FERIE      

Kroatien blev for få år siden kåret af National Geographic som ”Årets bedste destination” for Aktiv Ferie. Og det er ikke uden grund. Landet har en ideel temperatur, fantastiske kyststrækninger og masser af uberørt natur som er som skabt til aktiv ferie. Derudover har områder til aktiv ferie udvidet sig gevaldigt de senere år. Der er flere store konkurrencer bl.a. i Velebit National Park, og nogle af verdens bedste adventure-racere besøger jævnligt Kroatien. Rafting, paraglidning, klatring, dykning og så videre, du kan det hele i Kroatien. Og der er udfordringer, uanset om du er ekstremudøver, motionist, eller du bare gerne vil have en ny og anderledes oplevelse med familien. Aktiv ferie handler om at få nogle ny oplevelser samt med at man gør noget godt for kroppen!


ANDRE TJENESTER - For at give alle de tjenester der er nødvendige for din rejse eller ophold, kan vi også levere mange andre produkter og tjenester til dig: lystfiskeri licenser, tilbud på anmodning, informations osv...

Vi har ingen flotte kataloger og ingen dyre salgskontorer! Vi sælger udelukkende via internettet og telefon. Derved holder vi omkostningerne nede på et minimum og kan derfor tilbyde attraktive overnatninger til markedets bedste priser. Med Scandi Rejser vil du opdage og rejser til Kroatien på bedste vis, enten du er til kør selv ferie, aktiv ferie, billige ferie eller camping ferie, vil du få enestående ferie i Kroatien med masser aktiviteter og stadig god kvalitet!