Scandi Raftrek Aktiv

Scandi Raftrek Aktiv


Fra floden til havet


Rejsetype navn: Fra floden til havet - 8 dages tur
Aktiviteter: Rafting, flod kajak, trekking, cykling og svømning
Aktivitetsniveau: let / moderat
Overnatning: 3 *** Hotel Skradinski Buk; Skradin ved NP Krka floden
Højdepunkter: Nationalpark Krka-floden, Nationalpark Paklenica, oldtidens Diocletians palads i Split - UNESCOs sted og traditionelle kroatiske køkken.

Kort beskrivelse:
Aktiv ferie dag 1: Ankomst til Skradin
Aktiv ferie dag 2: Havkajak til Zlarin øen, valgfrit besøg i Šibenik
Aktiv ferie dag 3: Cykling omkring Nationalpark Krka (Skradinski Buk og Visovac øen)
Aktiv ferie dag 4: Kanosejlads Zrmanja floden
Aktiv ferie dag 5: Valgfri tur dag (Besøg til Kornati øer, canyoning eller dykning)
Aktiv ferie dag 6: Trekking NP Paklenica og besøg til Zadar
Aktiv ferie dag 7: Rafting Cetina floden, besøg til Split og Trogir
Aktiv ferie dag 8: Afrejse

OVERSIGT


1. Kort beskrivelse

Skradin er en unik by skjult i Krka flodens munding, 80 km fra Split, på kanten af nationalparken. Den lille maleriske by, rig på historie, har et par familiedrevne hoteller, restauranter, pubber og vingårde, en strand og lystbådehavn - alle i venlige omgivelser. Eftermiddage og aftener vil blive brugt i afslappende atmosfære i gamle byer Zadar og Sibenikr, på romerske kejser Diocletians Palads i Split og i Trogirs kunstskatte - begge opført på UNESCOs verdensarvsliste.


2. Aktiviteter

Denne aktivitets program er en velafbalanceret blanding af aktiviteter, natur og kultur. Dine dage vil blive fyldt med at gå op til vandfaldene og på tværs af snævre vandløb, kanoture omkring søer, kajakture rundt om fiskernes øer og gennem strømfald af eksotiske flod kløfter, rafting gennem jungle-lignende skove og at udforske grotter.

 

3. Aktivitetsniveau

Ture er designet til fleksible, energiske mennesker, som vil gerne være aktiv og har en eventyr ånd og en positiv attitude. Vores daglige programmer er en kombination af rafting, kajak, vandreture, cykelture og udforskning. Du kan forvente at padle omkring 10 miles om dagen (fire timer), men vores tidsplan er meget afhængig af vejret. Ingen tidligere kajak erfaring er nødvendig. Der er for det meste, mulighed for at hoppe i support varevogn, hvis du er træt.

4. Gruppe størrelse

Minimum 4 personer - max 16 personer pr. gruppe. Større grupper er efter anmodning.

5. Indkvartering

Det 3 * hotel "Skradinski Buk" ligger i Skradin, kun 300 meter væk fra kysten. Skradin er perfekt placeret for at udforske nærliggende nationalparker og andre interessante steder i og omkring Šibenik og Split. Du vil blive indkvarteret i totalt renoverede værelser, alle udstyret med aircondition, minibar, satellit-tv, telefon og badeværelse. Hotellets terrasse har plads til 200 gæster, hvor man kan nyde den dalmatiske atmosfære og indenlandske specialiteter.

6. Kalender:

Afrejsedatoer for 2019          
Maj      11 18 25
Juni  01 08 15 22 29
Juli   06 13 20 27
August  03 10 17 24 31
September   07 14 21 28


DAGSPROGRAM

Aktiv ferie dag 1: Ankomst til Skradin

Ankomst til Skradin og KroatienAnkomst til Kroatien og transfer til Skradin, hvor du bliver indkvarteret på hotel Skradinski Buk. Skradin er en lille malerisk by opkaldt efter den verdensberømte vandfald på floden Krka. Byen var engang hovedstaden i den romerske Liburnia og den vigtigste krigs havnen i Kroatien og Bosnien i det 14. århundrede. Bortset fra en stor historie, Skradin og dens omgivelser er stedet af unikke naturlige skønheder. Den imponerende udsigt over byen fra broen på motorvejen mod Split, blev nomineret til den prestigefyldte Golden Flower of Europe Award for den bedste sightseeing punkt på europæiske landeveje. Vi mødes i hotellets lobby for en get-together middag og præsentation af programmet. Resten af aften er du fri til at nyde en aftens gåtur omkring byen og dens pubber. Find ud af, hvilken er din favorit kroatisk vin, øl eller gelato. Måltider: Aftensmad;   Transfertid fra lufthavnen: Split 1:30 h eller Zadar 1 time.

Aktiv ferie dag 2: Havkajak til Zlarin øen og valgfrit besøg i Šibenik

Havkajak på aktiv feries anden dag i KroatienHavkajak dagen starter vi fra Solaris lejren i Sibenik. Efter en kort introduktion til padling, starter vi vores ekspedition til øen Zlarin, der er kun 2 km fra fastlandet. Ved at padle langs kysten af øen, kommer vi til byen Zlarin. Det er det perfekte sted for en picnic pause og lidt svømning.
Efter det vil vi langsomt slutte vores dag ved at  padler tilbage langs øen og den smukke Sibenik kystlinje. Vi vil få udsigt til Sibeniks bemærkelsesværdige fæstning ved indgangen til byen. Efter en smuk dag med havkajak i Adriaterhavet og før vi kommer tilbage til Skradin, kan vi gøre en valgfri omvej for at besøge Šibenik byen og får en anden inspirerende sightseeing. En gammel by med en livlig Middelhavets ånd og sin betagende katedral gør den til en uundgåelig destination.
Måltider: Morgenmad og aftensmad (picnic frokost på egen hånd); Kajak: 4 timer

Aktiv ferie dag 3: Cykeldag i National Park Krka og besøg til Visovac øen

14I dag vil vi tage vores cykler i Skradin og begynder at udforske naturen omkring nationalparken Krka. Vores cykletur går fra Skradin til den 44-meter høje Skradinski Buk vandfald og et smukt svømmested. Dette er det berømte sted, hvor den anden vandkrafts anlæg i verden blev bygget, blot tre dage efter den første vandkraftværk på Niagara Falls. Efter gåtur, sightseeing og optagelse ad nogle imponerende billeder, vil vi tage en svømning og picnic pause under den store Skradinski Buk vandfaldet. Vores cykeltur fortsætter til bredden af Visovac søen, hvor vi vil tage båden til Visovac øen og Franciscan kloster. Efter sightseeing i klosteret og museet, vil båden tage os tilbage til kysten, hvor vi vil få en strand pause til vores picnic frokost. På vej tilbage til Skradin, vil vi få en storslået tur ned ad bakke med en smuk udsigt over Prokljan søen. Aften vil blive brugt på det smukke hotellets terrasse, hvor vi vil nyde vores aftensmad.
Måltider: Morgenmad og aftensmad (picnic frokost på egen hånd); Cykling: 3-4 timer (moderat) - varevogns support, hvis det er nødvendigt.

Aktiv ferie dag 4: Kanotur på Zrmanja og Krupa floder

Kanotur på aktiv feries fjerde dag i KroatienTidligt om morgenen kører vi mod en lille landsby, Kastel Zegarski, og starte vores ekspedition ned ved de to storslåede wild-west-lignende kløfter i Zrmanja og Krupa floderne. Vandfartøjet kan være tømmerflåde, kano eller sit-on-top kajak, afhængigt af flodens tilstand. Vi ser frem til en eftermiddag med vandfald og let rapid, skjulte swimmingpools, kløfter med stejle sider, man får ikke bedre end dette!
Måltider: Morgenmad og aftensmad (picnic frokost på egen hånd); Varevogn kørsel: 45 min; Kajak eller rafting: klasse I / II rapids, 3-4 timer

Aktiv ferie dag 5: Valgfri dag

Valgfri dag (slappe af eller aktiviteter) på aktiv feries femte dag i KroatienPå din valgfri dag kan du være så aktiv eller så doven som du ønsker. Du kan slappe af ved floden, svømme, spille beachvolley eller endda tage et andet valgfrit bike tour! Adskillige organiserede og guidede ture som vandreture, canyoning, klatring, sightseeing eller strand ture vil blive foreslået i tilfældet af, at du er ivrig efter at opdage flere smukke oplevelser som Kroatien har at byde på. (Bemærk, at den ekstra tur vil pådrage et ekstra gebyr på ca. 50 € pr deltager, der skal betales på stedet, og er afhængig af egnede vejrforhold. Prisen er baseret på min. 4 deltagere.) Måltider: Morgenmad og aftensmad (picnic frokost på egen hånd)

Aktiv ferie dag 6: Trekking i nationalparken Paklenica og udflugt til Zadar

13-scHvis der var nogensinde en morgen som du har glædet sig for at komme tidligt op, det er den morgen. Vores lille ekspedition fører os ind i National Park Paklenica, den mest berømte trekking og klatring nationalpark i Kroatien. Den relativt lille område har en rigdom af usædvanlig mangfoldighed af geomorfologiske fænomener og former, mangfoldig flora og fauna, attraktive landskaber og uberørt natur. Navnet Paklenica sandsynligvis stammer fra sort fyrsaft kaldet "paklina", som de lokale anvender i traditionel medicin, for sår behandling, for lys og til coating af træbåde. Vandring er den eneste måde at virkelig lære at kende Paklenica. Som afslutning på vores fantastiske dag i Paklenica Park, fortsætter vi vores rejse til at besøge Zadar, smukke gamle by på Adriaterhavskysten. I de sidste mange år er den gamle by i Zadar blevet til en udendørs udstilling, der tiltrækker folk fra alle demografiske strukturer. Det er virkelig værd at se og opleve det.
Måltider: Morgenmad (frokost og aftensmad på egen hånd) Varevogn kørsel: 1:15 min; Hiking: 3-4 timer; Sightseeing Zadar: 2 timer

Aktiv ferie Dag 7: Rafting på Cetina og besøg til Split, by på UNESCOs liste over verdens kulturarv

Rafting på Cetina på aktiv feries syvende dag i KroatienVi kører sydpå mod en lille landsby nær Omis, hvor vores eventyr på Cetina floden begynder. Klar grøn vand, jungle-lignende skove, huler og vandfald vil begejstre dig og gør denne rafting tur til en uforglemmelig oplevelse. Rafting på Cetina er let nok for familier og nybegyndere. Turen slutter ved Radman Mills, en national restaurant i smukke omgivelser af gamle møller som engang drives af vandet fra Cetina floden. Efter en valgfri frokost fortsætter vi til Split, for at gå langs populære palme promenade og besøger den romerske kejser Diocletians palads, som er på UNESCOs verdensarvsliste, bygget i det 4. århundrede. Eller kan vi besøge Trogir - en anden by på UNESCOs verdensarvsliste. En gammel by med eventyrlige gader og stenhuse med utrolig arkitektur, fyldt med kunstværker og varme atmosfære. (Gruppe afhængig beslutning)
Måltider: Morgenmad og aftensmad (picnic frokost på egen hånd) Varevogn kørsel: 1:30; Rafting: klasse II-III, 3 timer;

Aktiv ferie dag 8: Afrejse

Afrejse fra KroatienAfgang fra Skradin til lufthavnen og fly hjem. Hvis du beslutter dig for at tilbringe mere tid i Kroatien, vil vores guider med glæde anbefale andre smukke steder at besøge - især dem, du ikke kan finde i turist vejlednings bøger.
Måltider: Morgenmad

BEMÆRKNINGER

Denne rute er med forbehold for ændringer som følge af gruppens evner og præferencer, vejr, vandstand, særlige begivenheder af interesse, osv. Raftrek vejledninger og rejseledere vil gøre deres yderste for at sikre den bedst mulige oplevelse for vores kunder, uden at det går på kompromis med sikkerheden på noget tidspunkt. Dette kan betyde, at ændre den oprindelige rejseplan for at undgå ubehag eller risiko, der kunne være forårsaget af ekstraordinære situationer. Raftrek forbeholder sig ret til at ændre rute uden forudgående varsel.

DETALJER
- Minimumsalder: 8 år, hvis de følges af en forælder (s).
- Barnerabat er gældende for børn 8-14 år, hvis de ledsages af en voksen. Et barn nyder rabat og deler forældres værelse, mens 2 eller flere børn har deres eget værelse.
- Singleværelser er tilgængelige efter anmodning, med 20% tillæg. Deling af et værelse med en anden person af samme køn er mulig.
- Måltider: Måltider baseres på kød og pølser, brød og kager, pasta og melboller. Hvis du har særlige kostbehov, så lad os vide det så hurtigt som muligt. Vegetarisk kost kan imødekommes, men vi anbefaler, at du bringer sammen med dig nogle af dine foretrukne protein snacks.

NYTTIGE INFO

Prisen inkluderer:
- 7 overnatninger i dobbelt / twin værelse
- Måltider som nævnt under dagsprogram
- Brug af kajakker, cykler, padler, redningsveste, hjelme
- 5 dage organiserede aktiviteter
- Neopren shorts og sokker eller sandaler i tilfælde af koldt vejr
- Park entréudgifter
- Lørdags transfer fra Split eller Zadar lufthavn, bus
- eller togstation
- Faglært engelsktalende vejledning og assistance
- Transport til og fra aktiviteter
- Lokale afgifter

Ikke inkluderet:
- Flybillet til / fra Kroatien
- Alkoholiske drikkevarer og frokoster eller picnics som nævnt under dagprogram
- Valgfri tur på dag 5, men det kan bestilles og betales på stedet

Vejret - somrene er typisk varme og solrige. Fra maj til oktober temperaturer er behageligt for vandreture, paddling og svømning. Regn er altid en mulighed i Kroatien, så det er nødvendigt at bringe passende regntøj og en jakke i tilfælde af dårligt vejr.

Spørgsmål - Du er velkommen til at ringe til os på +45 60 14 16 16, hvis du stadig har spørgsmål eller bekymringer. Vi er her for at hjælpe dig.
 

PRISER & DATOER

 

Period Priser
29. Juni - 23. August 7299,00 DKK
08. Juni - 28. Juni og 24. Aug. - 13. Sep.     6749,00 DKK
11. Maj  - 07. Juni og 14. Sep. - 28. Sep.               5999,00 DKK

 

Barn 8-14 år:       10% RABAT

Enkeltværelser:   20% tillæg