Medium aktiv ferie, 7 dage

Medium aktiv ferie, 7 dage
Aktiv ferie dag 1 (lørdag): ANKOMST TIL KROATIEN (OMIS)

Aktiv ferie dag 1: Ankomst til Omis og KroatienVed check-in vil du blive ledsaget til din bolig. Resten af dagen er frit for dig at finde dine foretrukne sted på stranden. Om aftenen foreslår vi, at du udforske området, dets tilbud og muligheder. For eventuelle anbefalinger tøv ikke med at kontakte os.

Aktiv ferie dag 2 (søndag): CANYONING

Aktiv ferie dag 2: Canyoning er på programmet på aktiv feries anden dag i KroatienStarten af ​​dette eventyr er om morgenen fra landsbyen Podgradje, hvor du vil blive kørt til. Inden vi starter med canyoning, vil din guide give dig turorientering og sikkerheds briefing. Bagefter alt hvad du behøver at gøre er at nyde tur med seks timer vandring, svømning og klatring i fantastiske kulisser. En picnic frokost er inkluderet.

Aktiv ferie dag 3 (mandag):FISK PICNIC - ØEN BRAC

Aktiv ferie dag 3: Sejltur til øen Brac på aktiv feries tredje dag i KroatienTværs Brac kanal sejler vi på et sørøverskib-yo ho ho! Den erfarne (ikke alle pirater!) mandskab vil tage dig til bredden af Brac øen, hvor du vil nyde den enestående skat af hvid sten og klar blå havet. Disse pirater har nåde og vil ikke lade dig sulte - grillet fisk frokost og vin / frugtsaft vil blive tilbudt i løbet af turen.

Aktiv ferie dag 4 (tirsdag): RAFTING

Aktiv ferie dag 4: Rafting er på programmet på aktiv feries fjerde dag i KroatienEn god morgenmad starter man med at få, inden organiseret afgang til rafting.Der vil tage en halv time kørsel til landsbyen Pensici - vores udgangspunkt. I løbet af 3 og en halv time rafting vil du opleve styrke og ømhed af Cetina floden, nyder turen i trygge hænder af vores professionelle skippere og være beskyttet med tidssvarende sikkerhedsudstyr. Rafting på Cetina floden er passende for alle over 7 år.

Aktiv ferie dag 5 (onsdag): EN HVILEDAG

Aktiv ferie dag 5: Hviledag ved det blå klar hav på aktiv feries femte dag i KroatienDenne dag er beregnet til "opladning af batterier". Hvis, bortset fra solbadning og svømning, du ønsker at se, hvad andre muligheder Scandi Rejser tilbyder .... igen, så tøv ikke med at kontakte os.

Aktiv ferie dag 6 (torsdag): EN HELDAGSTUR TIL SPLIT & TROGIR

Aktiv ferie dag 6: Heldagstur til Split og Trogir  på aktiv feries sjette dag i KroatienSplit er den anden største by i Kroatien. En romersk kejser ved navn Diocletians gjorde Split til sit hjem, og du kan stadig besøge hans palads, kirke og andre attraktioner. Eftermiddagen er reserveret til besøg i nærliggende by Trogir (nogle ville sige en lille Dubrovnik) en anden kulturel og arvs attraktion, hvor der dominerer syn af Cathedral of St.Lawrence med mesterværk Radovan's Portal. Middag vil være i Split.

Aktiv ferie dag 7 (fredag): OMIS - FRI KLATRING

Aktiv ferie dag 7: Fri klatring på aktiv feries syvende dag i KroatienFor dem der nyder fri klatring, tilbyder vi de mest attraktive steder for klatring. Mens du klatrer vil du have uforglemmelig syn på havet, floder, øer, canyon ... og alt det er blot fem minutter væk fra centrum af Omis.

Aktiv ferie dag 8 (lørdag): TRANSFER TIL LUFTHAVNupit

 

 

 

 

Indkvartering og priser:

Privat indkvartering (tre stjernede lejligheder)
med morgenmad og aftensmad i nærliggende restaurant:
Medium aktiv ferie 7 dage =   8499 kr.
Medium aktiv ferie 10 dage = 9599 kr.

Hotelindkvartering (3 & 4-stjernet)
med morgenmad i hotellets restaurant:
Medium aktiv ferie 7 dage =    9499 kr.
Medium aktiv ferie 10 dage = 10 499 kr.

Prisen inkluderer:
Alle transfers (til og fra lufthavnen, til aktiviteter / ture ...)
Alt nødvendigt udstyr
Alle aktiviteter / nævnte udflugter
Adgangsbilletter

ANBEFALES IKKE TIL BØRN UNDER 8 ÅR