Mandag, 24 Januar 2011 00:00

S/Y Stane

Kære gæster, Vi er glade for at meddele Dem, at Snjezana "Jenna" Gradecak har tilsluttet sig skipperen Branimir Veza som en kok / værtinde på bord af SO 52,2 vintage - Stane. Bortset fra det, faktum er at SY Stane er det eneste virkelig bemandet sejle yacht i området (Kroatien og Montenegro), og har en fantastisk besætning.

Velkommen om bord på SY Stane Der er 4 dobbeltseng en-suite hytter.

To i agterstavnen kan drejes i en stor hytte med to hoveder. Bord i salon kan drejes i faktisk største dobbeltseng på yacht, så Stane kan tage op til 10 personer om bord.

Charter gebyr: 53 559 DKK (unik pris for hele sæsonen)

Inklusiv: Alle omkostninger undtagen port / marina gebyrer, mad og drikkevarer. Vi ser frem til jeres forespørgsler. Branimir kender hver bugt og sikker forankring, har de bedste forslag og ruter til deres drømme sejlads. Chef / Sejler Snjezana - Jenna Gradecak vil forbløffe kunderne både som en kok og en sømand. Hendes ekstraordinære kreativitet vil få Jer til at nyde i lækker blanding af Middelhavets og internationale retter. Denne besætning er garanti for, at I kommer ikke bare at se Kroatien, men også opleve den på den bedste måde.

Branimir er kendt for at tage kunder til de steder som er skjult for øjnene af den gennemsnitlige turister - for at vise sandt Dalmatian atmosfære og gøre Jer til at føle som en del af det. Mere om denne båd
OM YACHT - Stane
Skipper Branimir Veza har over 15 års erfaring på forskellige lystbåde han sejlede i Adriaterhavet, Middelhavet, Cuba, Australien, New Zealand og Thailand. Startede sin skipperen i en alder af 21, arbejdede han på tværs af en bred vifte af sejl-og motorbåde. Han også arbejdede som en flåde leder i det største Gulet charterselskab i Kroatien. Han er en højt kvalificeret skipperen, som har en stor passion for sejlads og har deltaget i talrige kapsejladser. Med hans stærke lederegenskaber, gæstfri personlighed og et væld af erfaringer, han vil give sine gæster en yderst behagelig, sikker og uforglemmeligt ophold ombord.
PRIS LISTE - i en uge (for hele yacht)

 

BOOKING KUN EFTER FORESPØRGSEL!!!

 

upit


 

stane
GENERAL INFORMATION
  Type: Jeanneau Sun Odyssey
Længde: 15,39 m
Bredde: 4,85 m
Udkast: 2,10 m
År: 2003
Producer: Jeanneau lystbåde
Flag: Kroatisk
Motor: Yanmar 101 HP
Vand kapacitet: 860 l
Brændstof kapacitet: 400 l
INDKVARTERING: S / Y Jeanneau Sun Odyssey 52,2 pers (skipper) plus 8 gæster i fire dobbelt ensuite hytter.

ELEKTRISK: 12 / 24 V Bovpropel,
GPS-plotter (Raymarine RL 80),
Autopilot (Raymarine STn6001),
VHF Station, Blæseinstrument (ST WIND)

UDSTYR:
Bimini top
Sprayhood
Påhængsmotor
Tridata (Raymarime ST60)
Agterbruser
El. anker
Bower anker
Stern anker reb
Kæde Motorrum:
Batterioplader Motor batteri
Service batteri

Køkken og hytter:
Ovn
Vask El. køleskab
Fade
Ark
Dyner
Puder & sengetøj
Håndklæder
Varmt vand Gaskomfur

SELECT anden båd