SCANDI YOGA ADVENTURE

Scandi Yoga Adventure

 

Scandi Yoga Adventure aktiv ferie er ikke ekstreme eller fysisk krævende.
Kombinationen af aktiviteter, natur og kulturel fordybelse gør denne rejse en unik og uforglemmelig oplevelse.
Selv et lille land, Kroatien har rig variation af smukke landskaber og bevarede naturområder.
Fra bjerge til sletter, fra floderne til havet med en lang og rig historie.

Denne specialiserede Scandi Yoga Adventure tur giver dig indsigt i de mest populære destinationer samtidig med at øve dine foretrukne aktiviteter. Hvis du er klar for at kende Kroatien fra en anden vinkel, kom og se det selv. Det er ikke det samme som at se det på et billede. Derfor er vi her for at gøre din ferie til en perfekt oase!


Kort beskrivelse:


Aktiv ferie dag 1: Ankomst til Skradin
Aktiv ferie dag 2: Fuld dag for yoga og eftermiddag stand-up paddle
Aktiv ferie dag 3: Cykling omkring Nationalpark Krka (Skradinski Buk og Visovac øen)
Aktiv ferie dag 4: Besøg til Zadar og yoga dag nær hotellet
Aktiv ferie dag 5: Trekking ved Krupa floden
Aktiv ferie dag 6: Fuld dag for yoga, valgfri havkajak tur
Aktiv ferie dag 7: Kayaking på Zrmanja og Krupa floder
Aktiv ferie dag 8: Afrejse

 

OVERSIGT

1. Kort beskrivelse

Kroatien er fantastisk. Med velbevarede gamle byer, slotte, paladser, monumenter og indfødte arkitektur.
Sammen med traditionen, folklore, kunst og musik, Kroatien er en unik og eksotisk sted at opdage.
Skradin er en unik by skjult i Krka flodens munding, 80 km fra Split, på kanten af nationalparken. Den lille maleriske by, rig på historie, har et par familiedrevne hoteller, restauranter, pubber og vingårde, en strand og lystbådehavn - alle i venlige omgivelser.

2. Personale & Eksperter:

Denne rute kan ændres på grund af gruppens evner og præferencer, vejr, vandstand, særlige begivenheder af interesse, osv.
Vores guider og Trip ledere vil gøre deres yderste for at sikre den bedst mulige oplevelse for vores kunder uden at gå på kompromis med sikkerheden til enhver tid.
Dette kan betyde, at ændre den oprindelige rejseplan for at undgå ubehag eller risiko, der kan være forårsaget af ekstraordinære situationer. Vi forbeholder sig ret til at ændre rejseplanen uden forudgående varsel.

3. Aktivitetsniveau

Ture er designet til fleksible, energiske mennesker, som vil gerne være aktiv og har en eventyr ånd og en positiv attitude. Vores daglige programmer er en kombination af kano, cykling, flod kajak, havkajak, trekking og vandreture. Ingen tidligere kajak erfaring er nødvendig. Der er for det meste, mulighed for at hoppe i support varevogn, hvis du er træt.

4. Gruppe størrelse

Minimum 4 personer - max 16 personer pr. gruppe. Større grupper er efter anmodning.

5. Indkvartering

Vi bruger for det meste enten små familiedrevne hoteller eller private pensionater placeret udenfor de populære turistområder.

6. Kalender:

Afrejsedatoer for 2019          
Maj         25
Juni 01 08 15 22 29
Juli   06 13 20 27
August   03 10 17 24
September   07 14 21  

DAGSPROGRAM

Aktiv ferie dag 1: Ankomst til Skradin

Ankomst til Skradin og KroatienAnkomst til Kroatien og transfer til Skradin, hvor du bliver indkvarteret på hotel Skradinski Buk. Skradin er en lille malerisk by opkaldt efter den verdensberømte vandfald på floden Krka. Byen var engang hovedstaden i den romerske Liburnia og den vigtigste krigs havnen i Kroatien og Bosnien i det 14. århundrede. Bortset fra en stor historie, Skradin og dens omgivelser er stedet af unikke naturlige skønheder. Den imponerende udsigt over byen fra broen på motorvejen mod Split, blev nomineret til den prestigefyldte Golden Flower of Europe Award for den bedste sightseeing punkt på europæiske landeveje. Vi mødes i hotellets lobby for en get-together middag og præsentation af programmet. Resten af aften er du fri til at nyde en aftens gåtur omkring byen og dens pubber. Find ud af, hvilken er din favorit kroatisk vin, øl eller gelato.
3 * Hotel Skradinski Buk; Måltider: Aftensmad;   Transfertid fra lufthavnen: Split 1:30 h eller Zadar 1 time.

Aktiv ferie dag 2: Fuld dag for yoga og eftermiddag stand-up paddle

Aktiv ferie dag 2: Fuld dag for yoga På din yoga dag kan du være så aktiv og produktiv som du ønsker. Smukke steder med fantastisk natur er tilgængelige for yoga session eller endda en stor lukket fitnesscenter. Om eftermiddagen vil vi gøre vores stand-up bord klar til sejl omkring Krka floden og Prokljan sø. Vi starter på stranden i Skradin. Efter en kort introduktion til padling, starter vi vores ekspedition. Vi vil padle tværs over Prokljan sø til overalt, hvor vi ønsker at være, se og opleve. Vandet her er brakvand - blandet frisk og saltvand, hvilket er årsagen til meget liv under overfladen. Ål og muslinger som findes der, er favorit gourmetretter, der kan speciale findes i de lokale restauranter.  
3 * Hotel Skradinski Buk; Forplejning: Morgenmad og Aftensmad (frokost på egen hånd); padle: 2 -3 timer

Aktiv ferie dag 3: Cykeldag i National Park Krka og besøg til Visovac øen

14I dag vil vi tage vores cykler i Skradin og begynder at udforske naturen omkring nationalparken Krka. Vores cykletur går fra Skradin til den 44-meter høje Skradinski Buk vandfald og et smukt svømmested. Dette er det berømte sted, hvor den anden vandkrafts anlæg i verden blev bygget, blot tre dage efter den første vandkraftværk på Niagara Falls. Efter gåtur, sightseeing og optagelse ad nogle imponerende billeder, vil vi tage en svømning og picnic pause under den store Skradinski Buk vandfaldet. Vores cykeltur fortsætter til bredden af Visovac søen, hvor vi vil tage båden til Visovac øen og Franciscan kloster. Efter sightseeing i klosteret og museet, vil båden tage os tilbage til kysten, hvor vi vil få en strand pause til vores frokost. På vej tilbage til Skradin, vil vi få en storslået tur ned ad bakke med en smuk udsigt over Prokljan søen. Aften vil blive brugt på det smukke hotellets terrasse, hvor vi vil nyde vores aftensmad.
3 * Hotel Skradinski Buk; Forplejning: Morgenmad og Aftensmad (frokost på egen hånd); Cykling: 4 - 5 timer (moderat) - varevogns support, hvis det er nødvendigt.

Aktiv ferie dag 4: Besøg til Zadar og yoga dag nær hotellet

Aktiv ferie dag 4: Fuld dag for yoga på aktiv feries fjerde dag i Kroatien! Efter morgenmaden kører vi til vores næste sted, landsbyen Novigrad. På vejen der gør vi en inspirerende besøg til Zadar, en smukke gamle by på Adriaterhavskysten. I de sidste mange år er Zadar blevet til en udendørs udstilling som tiltrækker folk fra alle steder. Det er virkelig værd at se og oplever. Når vi ankommer til Novigrad, endnu et smukke sted med fantastisk natur som er tilgængelige for yoga session eller endda en stor lukket fitnesscenter. På din yoga dag kan du være så aktiv og produktiv som du ønsker. Om aften skal vi nyde middag på den mest betagende terrasse.
3 * Hotel Castrum Novum; Forplejning: Morgenmad og Aftensmad (frokost på egen hånd)

Aktiv ferie dag 5: Trekking ved Krupa floden

Aktiv ferie dag 5:Trekking ved Krupa på aktiv feries femte dag i Kroatien!Gennem årtusinder har floder Zrmanja og Krupa skåret en spektakulær canyon igennem NP Velebit og de byggede storslåede vandfald. Det er to af de smukkeste floder i Europa med den grønne bred og helt klart vand. Vi starter vores dag med at køre til en lille landsby kaldet Golubici hvor meget få mennesker lever i dag. Efter ankomst til Golubic vil vi besøge en lokal får- og gedefarm. Efter prøvesmagning af lokale ost og drikkevarer, vil vi tager en kort gåtur ned ad bakken til Kudin Bro - eller The Bridge of Kuda - er et af de smukkeste steder i baglandet til Zadar. Faktisk er det sted kaldet Deveterci for de 9 små kaskader, der gør stedet så magiske. Kudin Bro er bygget i begyndelsen af det 18. til 19. århundrede. Legenden siger, at en ung fyr kaldet Kuda ønskede at være tættere på sin elskede på den anden bred af floden. Så han byggede broen fra 12 buer ud af travertin blokke, og lige så mange søjler. De sidste to buer er nu beskadiget men Kudin Bro stadig står trods tid og højvande om vinteren. Efter vandreturen vil vi stoppe og besøge den ortodokse kloster på Krupa flodbredden. Du vil opleve kun lyden af floden og fugle. Magisk!
3 * Hotel Castrum Novum; Forplejning: Morgenmad og Aftensmad (frokost på egen hånd); Varevogn kørsel: 45 min; vandring: 3 - 4 timer, moderat

Aktiv ferie dag 6: Fuld dag for yoga, valgfri havkajak tur

Aktiv ferie dag 6: Yoga på aktiv feries sjette dag i Kroatien På din yoga dag kan du være så aktiv og produktiv som du ønsker. Smukke steder med fantastisk natur er tilgængelige for yoga session eller endda en stor lukket fitnesscenter. Om eftermiddagen har vi mulighed for at tage havkajak i Zrmanja nederste canyon. Det er det punkt, hvor floden kommer ind i Adriaterhavet. Vi starter på stranden lige foran hotellet.
3 * Hotel Castrum Novum; Forplejning: Morgenmad og Aftensmad (frokost på egen hånd); padle: 2 -3 timer

Aktiv ferie Dag 7: Kanotur på Zrmanja og Krupa floder

Kanotur på aktiv feries syvende dag i KroatienTidligt om morgenen kører vi mod en lille landsby, Kastel Zegarski, og starte vores ekspedition ned ved de to storslåede wild-west-lignende kløfter i Zrmanja og Krupa floderne. Vandfartøjet kan være tømmerflåde, kano eller sit-on-top kajak, afhængigt af flodens tilstand. Vi ser frem til en eftermiddag med vandfald og let rapid, skjulte swimmingpools, kløfter med stejle sider, man får ikke bedre end dette!
3 * Hotel Castrum Novum; Forplejning: Morgenmad og Aftensmad (frokost på egen hånd); Varevogn kørsel: 45 min; Kayaking: klasse I / II rapids, 3 - 4 timer

Aktiv ferie dag 8: Afrejse

avioAfgang fra Skradin til lufthavnen og fly hjem. Hvis du beslutter dig for at tilbringe mere tid i Kroatien, vil vores guider med glæde anbefale andre smukke steder at besøge - især dem, du ikke kan finde i turist vejlednings bøger.
Måltider: Morgenmad

BEMÆRKNINGER

- Minimumsalder: 6 år, hvis de følges af en forælder (s).
- Barnerabat er gældende for børn 6 - 12 år, hvis de ledsages af en voksen. Et barn nyder rabat og deler forældres værelse, mens 2 eller flere børn har deres eget værelse.
- Singleværelser er tilgængelige efter anmodning, med 20% tillæg. Deling af et værelse med en anden person af samme køn er mulig.
- Måltider: Måltider baseres på kød og pølser, brød og kager, pasta og melboller. Hvis du har særlige kostbehov, så lad os vide det så hurtigt som muligt. Vegetarisk kost kan imødekommes, men vi anbefaler, at du bringer sammen med dig nogle af dine foretrukne protein snacks.

NYTTIGE INFO

Prisen inkluderer:

• 7 nætter i dobbelt / twin værelse
• måltider som nævnt i rejseplanen (7xB = morgenmad og 6xD = aftensmad)
• brug af kajakker, cykler, padler, redningsveste, hjelme
• seks dage organiserede aktiviteter
• neopren shorts og støvletter eller sandaler i tilfælde af koldt vejr
• NP entré
• lørdags transfer til og fra Split og Zadar lufthavn, bus eller togstation
• dygtige engelsktalende guide og bistand
• landtransport (privat transport gennem hele tur)
• forsikring

Ikke inkluderet:

• international flybillet til / fra Kroatien
• drikkevarer og frokoster eller skovture som nævnt i rejseplanen (tredje måltid om dagen på egen hånd)
• elementer af personlig karakter og valgfrie drikkepenge til din guide (s)
• valgfri tur på dag 5, men det kan bestilles og betales på stedet

Spørgsmål - Du er velkommen til at ringe til os på +45 60 14 16 16, hvis du stadig har spørgsmål eller bekymringer. Vi er her for at hjælpe dig.  

PRISER & DATOER
Period Priser
29. Juni - 23. August 10.999,00 DKK
25. Maj - 28. Juni og 24. Aug. - 27. Sep.     9.999,00 DKK
.          

Barn 6 - 12 år:       10% RABAT

Enkeltværelser:   20% tillæg