SCANDI HAVKAJAK ADVENTURE


Adriaterhavet med sine øer fås ikke bedre end dette …


Aktiviteter: Havkajak og svømning – 8 dags tur
Aktivitetsniveau: Udfordrende
Indkvartering: 3 * Hotel Skradinski Buk; 3 * Hotel Maestral og Kaprij gæstehuset
HIGHLIGHTS: National Park Krka, Šibeniks øhav og varm Adriaterhavet

DAGSPROGRAM


Aktiv ferie dag 1: Ankomst til destinationen - Skradin  
Aktiv ferie dag 2: Havkajak Skradin - Prvić Luka
Aktiv ferie dag 3: Havkajak Prvić Luka – Zlarin, rundt om øen
Aktiv ferie dag 4: Havkajak Prvić Luka - Kaprij - Kakan
Aktiv ferie dag 5: Havkajak Zirje, rundt om øen - Kaprij
Aktiv ferie dag 6: Havkajak Kaprij - Šepurine - Prvić Luka
Aktiv ferie dag 7: Havkajak Prvić Luka - Skradin (fastland)
Aktiv ferie dag 8: Afrejse

OVERSIGT


1. Kort beskrivelse:
Skradin er en unik by skjult i Krka flodens munding, 80 km fra Split og på kanten af nationalparken. Den lille maleriske by, rig på historie, har et par familiedrevne hoteller, restauranter, pubber og vingårde, en strand og lystbådehavn - alt i venlig atmosfære. Hvis du planlægger at tilbringe din ferie i Kroatien, finder du nok et bredt udvalg af ferie muligheder, men hvis du søger efter noget mere ekstrem er denne tur for dig og du kan stoppe søgning her!


2. Aktiviteter:
Dette program er en velafbalanceret blanding af aktiv ferie med aktiviteter, natur og kultur. Dine dage vil være fyldt med havkajak og udforskning af grotter omkring fantastiske smukke øer i Šibeniks øhav.

3. Aktivitetsniveau:

Tur er designet til fleksible, energiske mennesker, som gerne vil være aktiv og have et eventyr ånd i sig og en positiv attitude. Vores daglige program er baseret på havkajak. Du kan forvente at padle omkring 25 km per dag (fem / seks timer), men vores tidsplan er meget afhængig af vejret. Tidligere havkajak erfaring anbefales og er påkrævet.

4. Gruppe størrelse:
Minimum 4 personer - max 16 personer pr. gruppe. Større grupper er efter anmodning.


5. Indkvartering:
Det 3 * hotel "Skradinski Buk" ligger i Skradin, kun 300 meter væk fra kysten. Skradin er perfekt placeret for at udforske nærliggende nationalparker og andre interessante steder i og omkring Šibenik og Split. Du vil blive indkvarteret i totalt renoverede værelser, alle udstyret med aircondition, minibar, satellit-tv, telefon og badeværelse. Det 3 * Hotel Maestral ligger i Prvić Luka. Værelserne på Hotel Maestral er indrettet i traditionel middelhavsstil med originale stenvægge, træ parket og træ vinduer med typiske dalmatiske nuancer. Alle værelser har eget badeværelse med bruser og toilet, telefon og TV. Værelserne har aircondition i sommermånederne og blev opvarmet om vinteren. De fleste af vores værelser har udsigt over havet, der er kun få meter væk fra hotellet, og til det maleriske centrale torv i Prvić Luka. Vi vil være baseret på en af de mange gæste huse på øen Kaprij.

DAGSPROGRAM

Aktiv ferie dag 1: Ankomst til destination

Ankomst til Skradin og KroatienAnkomst til Kroatien og transfer til Skradin, hvor du bliver indkvarteret på hotel Skradinski Buk. Skradin er en lille malerisk by opkaldt efter den verdensberømte vandfald på floden Krka. Byen var engang hovedstaden i den romerske Liburnia og den vigtigste krigs havnen i Kroatien og Bosnien i det 14. århundrede. Bortset fra en stor historie, Skradin og dens omgivelser er stedet af unikke naturlige skønheder. Den imponerende udsigt over byen fra broen på motorvejen mod Split, blev nomineret til den prestigefyldte Golden Flower of Europe Award for den bedste sightseeing punkt på europæiske landeveje. Vi mødes i hotellets lobby for en get-together middag og præsentation af programmet. Resten af aften er du fri til at nyde en aftens gåtur omkring byen og dens pubber. Find ud af, hvilken er din favorit kroatisk vin, øl eller gelato.
3* Hotel Skradinski Buk;    Måltider: Aftensmad;    Transfertid fra lufthavnen: Split 1:30 h eller Zadar 1 time.

Aktiv feri dag 2: Havkajak Skradin - Prvić Luka

Havkjaks første dag på aktiv ferien i KroatienVores første dag i havkajak tager os fra Skradin gennem kanalen til det åbne hav mod Šibenik og dens øhav. Langs kyststrækningen ved Šibenik er der en øgruppe af 249 øer strækker ud over 157sq km. I denne konstellation af øer, har kun seks en permanent befolkning, der udgør mindre end 7000 mennesker. Den første destination vi skal nå, er øen Prvić. Senere, i 15-tallet, blev øen beboet af præsterne i Benediktiner og den franciskanske orden, der byggede et kloster og senere de to kirker. Over tid voksede befolkningen og højdepunktet blev nået i begyndelsen af det 20. århundrede, hvor der var omkring 1300 mennesker. I det 20. århundrede, er befolkningstallet konstant faldet og i begyndelsen af dette århundrede, kom det ned til 200.
3 * Hotel Maestral; Måltider: Morgenmad og aftensmad (picnic frokost på egen hånd); Havkajak: 5 timer; Distance: 25 km

Aktiv ferie dag 3: Havkajak Prvić Luka til Zlarin og rundt om øen

Havkajak på aktiv feries tredje dag i KroatienZlarin er en lille ø ved den dalmatiske kyst, nær byen Šibenik. Den ligger i Zlarin kanalen. Der er et hotel med smuk sandstrand. Resterne fra neolitikum og oldtiden blev opdaget på øen. Den barokke sognekirke blev bygget fra 1735 til 1740. Zlarins højeste punkt er Klepac på 169 meter over havets overflade. I solrige dage, kan du se fra dette punkt bjerget Velebit og den vulkanø i Adriaterhavet. De indre dele af øen er ubeboede og dækket med tæt skov. Zlarin er en af de få øer i Adriaterhavet, som ikke tillader adgang til biler. Om vinteren øen har en befolkning på 276 mennesker, men fra marts til oktober stiger befolkningstal markant på grund af sommerferien.
3 * Hotel Maestral;      Måltider: Morgenmad (frokost og aftensmad på egen hånd);   Havkajak: 4-5 h;          Distance: 25 km

Aktiv ferie dag 4: Havkajak Prvić Luka-Kapriji-Kakan

Havkajak på aktiv feries fjerde dag i KroatienVi forlader Prvić og fortsætter vores havkajak tur mod Kaprije øen, som er beliggende i den centrale del af Šibeniks øhav. Øen dækker området af 6,9 kvadrat kilometer og er dækket med frodig vegetation. Den eneste landsby på øen kaldes også Kaprije og er omgivet af bakker blandt hvoraf den højeste er 129 meter over havets overflade. Kaprije var fristed for flygtninge før tyrkerne. Kirken blev bygget i det 16. 17. århundrede. Øen blev opkaldt efter Middelhavets kapers plante, hvis knopper bruges som krydderi i det traditionelle kroatiske køkken.
Gæstehus Kaprij;                 Måltider: Morgenmad og aftensmad (picnic på egen hånd);                   Havkajak: 4-5 h;                    Distance: 25 km

Aktiv ferie dag 5: Havkajak Zirje og rundt om øen Kaprij

Havkajak på aktiv feries femte dag i KroatienZirje er den eneste permanent beboede ø blandt øerne i Šibeniks øhav. Den ligger foran NP Kornati øgruppen. Øen består hovedsageligt af kalksten, med et par frugtbare karst felter. Den dominerende vegetation er macchia, der anvendes til græsning. Beboerne har vinmarker, oliven-lunde og frugtplantager. På øen er der otte naturlige huler: Golubnica, Mala Jama, Podvodnje, Gravanjača, Mala Buza u Tratinskoj, Gradina, Mala Buza za Prisligom i Draževica. Den højeste top er Kapić, 131 meter over havets overflade. Faktum at Zirje har 29 bugter gør den til en fantastisk ø til vores kajak rundtur.Gæstehuset Kaprij;                
Måltider: Morgenmad og aftensmad (picnic på egen hånd);                                      Havkajak: 5 h;                 Distance: 25 km

Aktiv ferie dag 6: Havkajak Kaprij - Prvić Luka

Havkajak på aktiv feries sjette dag i KroatienPå vores vej tilbage til øen Prvić, vil vi tage den udenfor kystlinje. Der er to bygder: Prvic Luka og Šepurine. Indbyggerne lever af vinmarker, oliven-lunde, frugtplantager og fiskeri.
3 * Hotel Maestral;      Måltider: Morgenmad og aftensmad (picnic på egen hånd);   Havkajak: 4-5 h;          Distance: 25 km

Aktiv ferie dag 7: Havkajak Prvić Luka til Skradin

Havkajaks sidste dag på aktiv feries syvende dag i KroatienPå vores sidste havkajaks dag går turen tilbage mod Skradin. Ved vores ankomst til Skradin og afhængigt af tid, kan du tage et valgfrit besøg til nationalparken Krka. Vores eftermiddags gåtur går fra Skradin til den 44-meter høje Skradinski Buk vandfald og et smukt svømmested. Dette er det berømte sted, hvor den anden vandkrafts anlæg i verden blev bygget, blot tre dage efter det første vandkraftværk på Niagara vandfaldet. Efter gåtur, sightseeing og optagelse ad nogle imponerende billeder, vil vi tage en svømning og picnic pause under den store Skradinski Buk vandfaldet.
3* Hotel Skradinski Buk; Måltider: Morgenmad og aftensmad (picnic på egen hånd); Havkajak: 4 h; Distance: 25 km

Aktiv ferie dag 8: Afrejsedag

Afrejse fra Skradin og Kroatien på aktiv feries sidste dagAfgang fra Skradin til lufthavnen og fly hjem. Hvis du beslutter dig for at tilbringe mere tid i Kroatien, vil vores guider med glæde anbefale andre smukke steder at besøge - især dem, du ikke kan finde i turist vejlednings bøger.
Måltider: Morgenmad;  Kørsel til lufthavn: Split 1:30 timer eller Zadar 1 timer

TURDETALJER

Bemærkninger:
Denne rute er med forbehold for ændringer som følge af gruppens evner og præferencer, vejr, vandstand, særlige begivenheder af interesse, osv. Raftrek vejledninger og rejseledere vil gøre deres yderste for at sikre den bedst mulige oplevelse for vores kunder, uden at det går på kompromis med sikkerheden på noget tidspunkt. Dette kan betyde, at ændre den oprindelige rejseplan for at undgå ubehag eller risiko, der kunne være forårsaget af ekstraordinære situationer. Raftrek forbeholder sig ret til at ændre rute uden forudgående varsel.

DETALJER
- Minimumsalder: 14 år, hvis de følges af en forælder.
- Singleværelser er tilgængelige efter anmodning, med 20% tillæg. Deling af et værelse med en anden person af samme køn er mulig.
- Måltider: Måltider baseres på kød og pølser, brød og kager, pasta og melboller. Hvis du har særlige kostbehov, så lad os vide det så hurtigt som muligt. Vegetarisk kost kan imødekommes, men vi anbefaler, at du bringer sammen med dig nogle af dine foretrukne protein snacks.

NYTTIGE INFO

Prisen inkluderer:
- 7 overnatninger i dobbelt / twin værelse
- Måltider som nævnt under dagsprogram
- Brug af kajakker, padler, redningsveste
- 6 dage organiserede aktiviteter- Neopren shorts og sokker eller sandaler i tilfælde af koldt vejr
- Park entréudgifter
- Lørdags transfer fra Split eller Zadar lufthavn, bus- eller togstation
- Faglært engelsktalende vejledning og assistance
- Transport til og fra aktiviteter
- Lokale afgifter

Ikke inkluderet:
- Flybillet til / fra Kroatien
- Alkoholiske drikkevarer og frokoster eller picnics som nævnt under dagprogram
- Valgfri tur på dag 5, men det kan bestilles og betales på stedet

Vejret - somrene er typisk varme og solrige. Fra maj til oktober temperaturer er behageligt for vandreture, paddling og svømning. Regn er altid en mulighed i Kroatien, så det er nødvendigt at bringe passende regntøj og en jakke i tilfælde af dårligt vejr.

Spørgsmål - Du er velkommen til at ringe til os på +45 60 14 16 16, hvis du stadig har spørgsmål eller bekymringer. Vi er her for at hjælpe dig.

Kalender

Afrejsedatoer for 2019          
Maj          
Juni      08   22  
Juli   06   20  
August     10 17 24
September   07 14 21 28

Andre datoer efter forespørgsel!!!

PRISER & DATOER

 

Halvpension som angivet

DATO   PRIS
29. Juni – 23. August   7499,00 DKK
08. Juni – 28. Juni og 24. August – 29. September         6999,00 DKK

 

Barn 8-14 år:       10% RABAT

Enkeltværelser:   20% tillæg


Aktiv Ferie

Kan du lide en aktiv ferie? Elsker du sejlsport og dykning, eller er du måske til rafting, klatring, havkajak, kano-...

Mad og traditionelle festligheder

Kroatiske køkken er heterogent, og er derfor kendt som "køkken regioner". Dens moderne rødder tilbage til pro-slaviske og antikke perioder...

Yachting

Drysses som perledråber over krystalklare blå hav, den 1.244 øer, øer, klipper, rev og sten, der omfatter den kroatiske Adriaterhavet...

Praktiske oplysninger

Kroatien strækker sig fra Istrien og foden af Alperne i nord-vest og den pannoniske plain i øst, over Dinara bjergkæde...

Kør selv ferie

Hos Scandi Rejser kan du booke billige rejser til lave priser. Vi har billige hoteller hvor du kan booke billige...

Om Kroatien

Republikken Kroatien er et europæisk land beliggende langs Adriaterhavet og dens bagland. Det strækker sig fra skråningerne af Alperne og...

Camping

Tilgængelig fra alle hjørner af Europa som kør selv ferie, med kun en dags kørsel, især med de seneste tilføjelser...

Påskeferie i Kroatien

Påskeferie i Kroatien En ferie med dekorerede æg, harebasser, nuttede kyllinger og lam? Det må være påskeferie i Kroatien.Det er altid...

Hoteller i Kroatien

Billige hoteller i Kroatien Nyd din ferie i Kroatien med Scandi Rejsers billige tilbud på hoteller og indkvarteringer. Hoteller spænder fra...

Sommerferie i Kroatien

Sommerferie i Kroatien Skal du holde sommerferie i Kroatien, så har vi de perfekte rammer. Om det er kør selv ferie...